Gemak dient de mens

Gemak dient de mens

Als werkende moeder van drie kinderen denk je eigenlijk wel te weten hoe het werkt in de wondere wereld van kleding en accessoires. Vaak heb je (te) weinig tijd om er iets mee te doen want druk druk druk. Al snel ben je dan in een verloren minuutje online te vinden om nog net dat ene leuke tasje voor het feest van aankomend weekend te scoren. Of die ene stoere rugzak mét laptopvak voor je studerende kind. Herkenbaar?

Deze week is mijn oudste 25 geworden en ik heb het geluk gehad dat ik de eerste jaren mama voor de kinderen kon zijn zonder een 'echte' baan te hebben. En ja ik weet het, de meningen hierover lopen sterk uiteen maar dat is een discussie die ik hier niet ga voeren ;-)

Alle tijd

Vanaf het moment dat de kinderen geboren zijn, heb ik ze altijd overal mee naar toe gesjouwd genomen. Het vergde soms wat organisatie, maar who cares, ik had alle tijd van de wereld om dat te doen. Even voor de beeldvorming, met een baby was het gemakkelijk: je pakt een tas in met luiers, verzorging én schone kleding want je wist nooit of er aan de voor- of achterkant iets extra's uitkwam. Datzelfde was op mij van toepassing, altijd een schoon shirt mee want iets met babyspuug. Zo werd er ook gewinkeld. Voor het hele gezin.
Datzelfde ritueel ging door met twee en drie kinderen. Je wordt er steeds handiger in en de oudste twee zaten al op school toen de jongste zich aankondigde. Maar, nog steeds alle tijd.

Terwijl ik dit schrijf realiseer ik me dat internet toen niet tot nauwelijks beschikbaar was voor de gewone mens. Het gemak van een website als kledingkopen.nl bestond simpelweg niet. Alles, maar dan ook écht alles werd in een fysieke winkel aangeschaft.

Gemak dient de mens

Tegenwoordig steekt de wereld een ietsje anders in elkaar. De webshops vliegen als paddenstoelen uit de grond, je laat alle boodschappen thuisbezorgen en wil je een bepaalde film zien? Geen enkel probleem, je bestelt hem en kijkt direct vanaf je eigen bank, hapje en drankje binnen handbereik. Ik denk niet dat er iemand is die nog nooit iets online heeft gekocht. Tot een zekere generatie dan hè.

Ook mijn kinderen hebben de weg naar de online aankopen al jaren geleden gevonden. Mijn zoon bijvoorbeeld. Een lange, soort van slungel zonder heupen. Niet heel modebewust en een gepaste aversie tegen shoppen. Hij wordt blij van de mogelijkheden die kledingkopen.nl hem online biedt. En niet alleen met kleding.
Na een afgeronde studie en snuffelen aan het bedrijfsleven, heeft hij besloten opnieuw te gaan studeren. Waar wij vroeger een tas vol met boeken nodig hadden, heeft de moderne student altijd een laptop mee naar school. De collectie laptoptassen sluit hier overigens naadloos op aan. Tot nu toe maakt hij dankbaar gebruik van het openbaar vervoer, maar de zoektocht naar een kamer is in volle gang. Wellicht heeft hij straks ook nog een weekendtas nodig voor de – enkele – keer dat hij dan nog naar huis wil komen ;-)

Kortom, Gavetas.nl heeft een zeer uitgebreide collectie tassen voor elk budget.
Wil je heel snel prijzen vergelijken met andere webshops? Kijk dan op kledingkopen.nl.

Gavetas.nl 9,2 /10 - 2838 beoordelingen