MEREL MUNT FOUNDATION

De Merel Munt foundation ondersteunt mensen met een beperking financieel om bijzondere dagjes ‘uit’ te realiseren die anders niet mogelijk zouden zijn.

De Merel Munt Foundation is opgericht door het merk MerelbyFrederiek en notarieel geregistreerd in 2011. Initiatiefneemster van foundation is Frederiek Waninge, de ontwerpster achter het merk MerelbyFrederiek. Een percentage van elke verkochte tas, portemonnee of ander product wordt twee keer per jaar geschonken aan de foundation.

De doelgroep waarvoor de Merel Munt Foundation iets wil betekenen zijn kinderen en jong volwassenen met een beperking die verblijven in begeleide woongroepen. De benodigde zorg en ondersteuning is meestal in voldoende mate voorhanden, hier zijn voldoende financiële middelen voor. Maar door veranderende wet en regelgeving de afgelopen jaren zijn de inkomens van deze mensen meer onder druk komen te staan, inkomen dat nodig is om je te huisvesten en te voorzien in je levensonderhoud. Waarbij weinig financiële ruimte is om deel te nemen aan leuke activiteiten

Om die reden is de Merel Munt Foundation opgericht. Deze foundation, met een onafhankelijk bestuur, wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van bovengenoemde doelgroep. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers. Aanvragen hiervoor kunnen gedaan worden bij het secretariaat. 

VOOR JOU EEN MOOIE TAS, DE ‘MERELS’ EEN MOOIE DAG

De Merel Munt Foundation (MMF) is opgericht door het succesvolle merk Merel by Frederiek. Deze foundation, met een onafhankelijk bestuur, wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassenen. De Merel Munt Foundation organiseert daarom jaarlijks een tweetal Merel Munt dagen. Een mooie dag uit, voor en met organisaties van mensen met een beperking; voor ‘Merels’ en hun begeleid(st)ers.

Initiatiefneemster van de Merel Munt Foundation is Frederiek Waninge, de ontwerpster achter het merk Merel by Frederiek. De Merel Munt Foundation is geïnspireerd op haar jongere zusje Merel, die meervoudig gehandicapt is en het symbool van de foundation vormt. Merel staat afgebeeld op de munt die aan ieder product van het merk is gehecht, en staat symbool voor de Merel Munt Foundation. “Merel is mijn inspiratiebron en het toonbeeld van doorzettingsvermogen”, legt Frederiek uit. “Daarom is zij verbonden aan het merk, door haar afbeelding op de munt aan te brengen”

U kunt ambassadrice van de Merel munt foundation worden hiermee help u ons een bijdrage te leveren aan het welzijn van het meervoudig gehandicapte kind en hun begeleiding. De foundation werkt met een onafhankelijk bestuur dat jaarlijks een reeks van activiteiten organiseert voor kinderen met een beperking. Deze foundation spant zich in om bijdrages te generen via donaties en evenementen. Merel by frederiek doneert 5% van het aankoopbedrag aan de foundation en verrast alle ambassadrices elk jaar met een prachtig cadeau. 

Voor jou een mooie tas.

De 'Merels' een mooie dag!

Word ook ambassadeur van de Merel Munt Foundation. Bij aankoop van prachtige Merel by Frederiek tas heb je een unieke code ontvangen. Direct na aankoop van je tas steun je de Merel Munt Foundation doordat een percentage van het aankoopbedrag ten goede komt aan de foundation.

Door je ook te registeren met je unieke code ontvang je een tas vol verrassingen om een geluksmomentje voor jezelf te creëren, wat refereert aan het geluk dat je aan de kinderen biedt door de bijdrage aan de foundation.

Om ambassadrice te worden of te registreren kunt u hier uw gegevens achter laten. 

 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]