Over onsDe naam Gavetas.nl was snel gekozen en vastgelegd toen we in februari 2012 zijn begonnen met onze webshop om tassen en portemonnees te gaan verkopen. Waar wij naar streven is dat u zich thuis voelt in onze gezellige winkel waar u rustig uw gavetas uit kunt zoeken. Ons motto is: ‘trendy tassen voor elk budget’. Met een gevarieerd aanbod aan merken is er voor ieder wat moois te vinden in onze webshop. Er zal regelmatig uitbreiding van het assortiment en merken plaats vinden.

Wij houden de trends scherp in de gaten en kunnen daardoor snel en gevarieerd inkopen. "Trendy tassen voor elk Budget" zegt eigenlijk al voldoende en houdt in dat we binnen elk prijssegment tassen aanbieden. Kijk rustig rond, kies die 'gavetas’ die bij u past, bestel hem en wij zorgen ervoor dat u uw gavetas zo snel mogelijk in huis heeft en er van kunt genieten. Shoppen moet leuk, vertrouwd, veilig en plezierig zijn; ook op het internet. 

Gavetas.nl gaat voor betrouwbaar, snel en veilig winkelen. U kunt bij ons betalen via ideal, PayPal of per bankoverschrijving. Deze betaalmethodes zijn via Buckaroo geïntegreerd in onze webshop. Wel zo gemakkelijk en betrouwbaar voor u en voor ons. U kunt zelfs via AfterPay achteraf betalen. Heeft u uw gavetas via DHL parcelshop laten verzenden? Dan kan deze opgehaald worden bij een DHL parcelshop bij u in de buurt. Woont u bij ons in de buurt? Dan kunt de tas ook komen afhalen en per pin of contant betalen. 
Als er iets niet in orde is met uw bestelling of als u een vraag heeft over uw order neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wij streven er naar onderscheidend te zijn met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat u als klant centraal te stellen. Wij gaan uiterst zorgvuldig met uw gegevens om. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van uw persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

Heeft u een suggestie voor onze webshop, service of voor andere zaken? Neem dan contact met ons op. Want hiermee kunnen we onze webshop en service verbeteren. 

Veel winkelplezier in onze webshop Gavetas.nl en we hopen u graag die 'gavetas‘ te mogen leveren die u leuk vindt. 
 

Albert en Tine Wubs                
Team Gavetas.nl

Gavetas.nl is gevestigd aan de
Marknesserweg 28
8316 PB  marknesse.
085 - 78 46 963

K.v.K. nummer: 69725942
BTW nr. NL857985619.B01

Algemene Email: [email protected]


Klantenservice Email: [email protected]

Gavetas.nl is een onderdeel van Dierenpension "Marknesse" v.o.f

Om deze video te bekijken dient u onze marketing cookies te accepteren. Klik hier om uw cookies te wijzigen!

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]