Betaalmethoden

                                               
Bestellen bij Gavetas.nl staat voor snel, simpel en vooral veilig betalen. Onze webwinkel is voorzien van 11 verschillende veilige betaalmethodes. En veilig houdt in dat niemand uw gegevens kan zien of kan misbruiken. Maximaal beveiligd.
De website van Gavetas.nl maakt voor iDEAL, overboekingen, Creditcard (visa, Maestro, V-Pay, Mastercard) en PayPal gebruik van de betaalmethodes van Buckaroo. Na Uw bestelling, wordt deze doorgestuurd naar het platform van Buckaroo, waar uw financiële gegevens in alle veiligheid verwerkt worden onder een veilige verbinding.

KLik hier voor meer info en veiligheid over Buckaroo

Na de betaling keert u terug naar de Gavetas.nl website. U kunt dus met een gerust hart bestellen en betalen.  Wenst u achteraf te betalen dan verzorgt AfterPay (alleen Nederland) dit proces voor ons via AfterPay. lees onder punt 5 alles over hoe dit in zijn werk gaat. Achteraf betalen veilig en vertrouwd bij Gavetas.nl. 

1, Bankoverschrijving
Als u na het plaatsen van de bestelling kiest voor bankoverschrijving dan wachten wij met het versturen van uw bestelling totdat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

ABN Amro bank
IBAN: NL38 ABNA0 40 41 565 84
BIC:ABNANL2A 

Bankoverschrijving wordt niet gezien als achteraf betalen. Wilt u achteraf betalen kies dan voor achteraf betalen met AfterPay. Zie voor meer info bij AfterPay.

2. iDEAL
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode iDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor meer informatie klikt u op: iDEAL. Kiest u voor deze betaalmethode, dan kunnen wij uw bestelling direct na betaling in behandeling nemen. 3. PayPal

Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij Gavetas.nl online te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij Gavetas.nl komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren. 

PayPal4. Overboeking

Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op de rekening van Buckaroo moet worden overgeboekt. Hoe eerder uw betaling binnen is, des te sneller wij uw bestelling kunnen leveren.


5. Achteraf betalen via RIVERTY in
Nederland. 

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via RIVERTY

RIVERTY voert voor Gavetas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van RIVERTY via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert RIVERTY een gegevenscontrole uit. RIVERTY hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met RIVERTY opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de RIVERTY website.

U kunt RIVERTY niet gebruiken wanneer u kiest voor het afleveren via DHL bij een DHL servicepoint. voor vragen hier over kunt u contact opnemen met de klantenservice van RIVERTY.


Klantenservice RIVERTY consumenten
E-mail:    [email protected]
Telefoon:  020-72 30 270

Wanneer u gebruik wenst te maken van RIVERTY zal Gavetas.nl geen servicekosten in rekening brengen


6. Betalen per Pin of contant

Betalen per pin of contant bij afhalen in onze winkel kan ook wanneer u hiervoor gekozen heeft tijdens het bestelproces. let op!  bij deze keuze is verzending niet mogelijk.
Heeft u toch liever dat wij verzenden neem dan contact met ons op.

7. CreditCard

Veilig betalen via uw creditcard kan bij gavetas.nl. U kiest bij afrekenen de optie Buckaroo en volg de stappen die op uw scherm getoond wortden. De volgende creditcartds worden bij gavetas.nl geaccepteerd.


 
8. Cadeau kaarten 
 
Kijk voor het gebruik van uw Cadeau kaarten op deze pagina
 
Veel shop plezier!
 
Gavetas.nl
Tel: Nederland   085-78 46 963
België:   0031 (0)85-78 46 963

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]