Acties en kortingscodes

Als u een kortingscode heeft (ontvangen), kunt u deze in de winkelwagen in het veld “kortingscode” invoeren. Als de code wordt geaccepteerd wordt het bedrag of percentage korting meteen in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Als deze niet wordt geaccepteerd, bijvoorbeeld als de code verkeerd of verlopen is, wordt hiervan een melding weergegeven. Let bij de invoer op hoofdlettergebruik. Als u problemen hebt met de invoer van de code neem dan contact met ons op. Een kortingscode kan nooit in combinatie met andere acties gebruikt worden.

Achteraf aanspraak maken op een actie / kortings-code is helaas niet mogelijk.

Voor alle kortingscodes geld een minimum aankoop bedrag van € 40,-- Tenzij anders aangeven.

Let op! Wanneer uw order uit meerdere items bestaat en u een deel van uw zending retour stuurt en het resterende aankoop bedrag onder de €40,-- komt, vervalt de toegepaste korting en zal de originele aankoop bedrag aangepast worden. 

Februari win actie 11 jaar Gavetas.nl :  Plaats een order en ding mee naar de gratis Bag2Bag tas. Op de laatste dag van februari maken we de winnaar bekend. Elke order maakt kans. Retour gestuurde orders uiteraard niet meer. De Bag2Bag tas is niet in te wisselen voor contanten en kan ook niet retour gezonden worden. We laten per mail weten wie de winnaar is en melden het hier op deze pagina.  De winnaar van de februari actie is ORD42514. Wij nemen contact met u op

Gratis producten:

Actie's waarbij u een gratis product kunt kiezen zorgen wij er voor dat deze erbij gedaan wordt. Uw keuze komt op de pakbon te staan. Kies welke kleur u wenst en wij doen de rest.  Over gratis producten kan niet gecommuniceerd worden.  Heeft u een gratis cadeau ontvangen, stuur deze dan ook mee terug bij een retour zending. Mist het cadeau bij uw retour zending dan brengen we de waarde er van in mindering op uw terug betaling. Heeft u meer producten besteld waardoor de waarde hoger is dan €99,- en bij retour blijkt u onder de €99,-  te komen en u stuurt het gratis product niet mee terug ook dan brengen we eveneens het gratis product in rekening.

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]