Acties en kortingscodes

Als u een kortingscode heeft (ontvangen), kunt u deze in de winkelwagen in het veld “kortingscode” invoeren. Als de code wordt geaccepteerd wordt het bedrag of percentage korting meteen in mindering gebracht op het te betalen bedrag. Als deze niet wordt geaccepteerd, bijvoorbeeld als de code verkeerd of verlopen is, wordt hiervan een melding weergegeven. Let bij de invoer op hoofdlettergebruik. Als u problemen hebt met de invoer van de code neem dan contact met ons op. Een kortingscode kan nooit in combinatie met andere acties gebruikt worden. Achteraf aanspraak maken op een actie / kortings-code is helaas niet mogelijk.

Voor alle kortingscodes geld een minimum aankoop bedrag van € 40,-- Tenzij anders aangeven.

Let op! Wanneer uw order uit meerdere items bestaat en u een deel van uw zending retour stuurt en het resterende aankoop bedrag onder de €40,-- komt, vervalt de toegepaste korting en zal de originele aankoop bedrag aangepast worden. 

Het merk "The Chesterfield, is uitgesloten van kortingscodes.  (U kunt €5,- korting ontvangen op het merk met code: TCB5 )

De merken ESSENZA, Coco Lepelie, DEPECHE, Doughnut, GENCHII, Harvest Label, Leonhard Heyden, Plevier, Sejr  en XD DESIGN" Deze merken zijn sterk afgeprijsd en hebben al een korting van minimaal 15% of meer, en daarom uitgesloten van korting codes.

Gratis producten:

Actie's waarbij u een gratis product kunt kiezen zorgen wij er voor dat deze erbij gedaan word. Uw keuze komt op de pakbon te staan. Kies welke kleur u wenst en wij doen de rest.  Over gratis producten kan niet gecommuniceerd worden.  Heeft u een gratis cadeau ontvangen, stuur deze dan ook mee terug bij een retour zending. Mist het cadeau bij uw retour zending dan brengen we de waarde er van in mindering op uw terug betaling.

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]