Verzenden & retourneren

Uw pakket retour zenden?

Meld uw retour eenvoudig aan via deze link Retourzending aanmaken en ontvang een gratis DHL retour label voor DHL FOR YOU.  Retour zenden is altijd voor eigen risico. Kiest u voor een andere vervoerder dan DHL dan is dat voor eigen rekening. U krijgt tijdens het aanmaken van uw retour zending de mogelijkheid om uw pakket te verzekeren.

De verzendbijdrage voor het retour zenden is €5,95 dit wordt in mindering gebracht op uw factuur bij terug betaling. U hoeft niets te betalen bij het inleveren via een DHL service punt. Met andere woorden. U ontvangt de betaalde verzendkosten voor de heen zending niet terug. Dat betekend bij een aankoop via Riverty (achteraf Betalen) dat u de verzendkosten van €5,95 na retour sturen wel aan Riverty moet voldoen.

Waarom vragen wij een bijdrage in de verzendkosten? Wij bieden een hoge korting en dan is gratis verzenden niet meer mogelijk.

Scan de QR code met uw smartphone en volg de stappen op uw scherm. U ontvangt een verzend label via e-mail, print deze af en plak het op het pakket.

Zorgt ten alle tijden dat u een verzendbewijs ontvangt bij afgifte van uw retourzending

Mocht uw retourzending binnen het verzend / retourproces blijven hangen, dan is dit retourbewijs uw bewijs dat u de zending hebt afgegeven. Zonder bewijs is het niet mogelijk om een retour (en mogelijke terugbetaling) in werking te zetten.

Bij vragen neem contact met ons op via Chat of WhatsApp. (ma t/m vrij tussen 10:00 en 16:00 uur)

Let op! Wanneer uw order uit meerdere items bestaat en u een deel van uw zending retour stuurt en het resterende aankoop bedrag onder de €40,-- komt vervalt de toegepaste korting en zal de originele aankoop bedrag aangepast worden. 

Let op! Bij weigering van een zending of het niet afhalen bij een ophaalpunt worden verzendkosten / retourkosten in rekening gebracht, deze kosten zullen we dan inhouden op het terug te betalen bedrag.

Verzendkosten 

1. De genoemde prijzen zijn exclusief € 5,95 verzendkosten. 
2. Het totaal te betalen bedrag staat duidelijk vermeld op de factuur.
3. verzenden onder rembours is bij gavetas.nl niet mogelijk!
4. Leveringen uitsluitend binnen Nederland.

Wij verzenden via DHL DFY u kunt via de DHL site uw zending volgen.


Annulering

1. Iedere bestelling kan worden geannuleerd.
2. Gavetas.nl is gerechtigd een koper te weigeren of een order te beëindigen zonder opgaaf van specifieke redenen.

Levering

1. Alle artikelen zullen na ontvangst van betaling zo spoedig mogelijk, naar gelang uw keuze, aangeboden worden aan DHL DFY
2. Mocht een artikel een levertijd hebben langer dan 7 dagen of, om wat voor reden dan ook, niet leverbaar zijn, dan zal Gavetas.nl de koper hiervan per e-mail op de hoogte brengen. 
3. Koper heeft het recht de overeenkomst te beëindigen in het geval dat de levertijd de termijn van 30 dagen overschrijdt of wanneer het artikel niet leverbaar is.

Retourneren. 

1. Na ontvangst van de artikelen heeft de koper 14 dagen om aan te geven dat hij de artikelen wil retourneren. Na deze melding heeft de koper vervolgens nog maximaal 14 dagen om de artikelen terug te sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht
2. Mocht een artikel niet voldoen aan de verwachting van koper, dan is het mogelijk voor koper het artikel om te ruilen of retour te sturen, koper ontvangt het aankoopbedrag (factuurbedrag = inkl. evt verzendkosten) zo snel mogelijk en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug op de zelfde wijze als dat koper betaald heeft. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Het retour sturen van artikelen vanuit Nederland is voor eigen rekening en risico.

3. Wij verzoeken de koper uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel het retourformulier volledig en juist in te vullen, en het pakketje terug te sturen Het zal de verweking van uw retour ten goede komen en zorgen voor vlotte terug betaling van uw factuurbedrag. Ons retourformulier is tevens herroepingsformulier, u kunt eenvoudig uw retour aan melden via onze retour portal Retourzending aanmaken
4. Volg de stappen op het retourformulier, en wij zorgen voor een vlotte retour afhandeling

Retouren worden op woensdag t/m vrijdag verwerkt en op de zelfde dag van verwerking aan u terug betaald.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

5. Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet tevreden bent met uw tas of portemonnee. U wilt de tas of portemonnee graag retourneren, maar wat zijn voorwaarden hiervoor? Zie hieronder de voorwaarden voor het retourneren van de tas of portemonnee en wat uw vergoedingen zijn.  Gavetas.nl bepaalt of een retour gezonden artikel in gebruikte dan wel ongebruikte staat verkeert en of teruggave van het volledige aankoop bedrag acceptabel is. 

Zie hieronder de richtlijnen die wij hanteren voor het vergoeden bij het retourneren van.

  • Haal bijvoorbeeld een tas of portemonnee uit de verpakking en bekijk de tas van alle kanten, maar draag en of gebruik de tas of portemonnee niet.
  • Bij complete, in originele staat en verpakking plus alle labels, wij betalen u 100% terug.
  • Bij incomplete, en/of zonder originele verpakking ontvangt u van ons een deel vergoeding van maximaal 75% van de tas terug gestort op de wijze zoals u ons heeft betaald.
  • Bij vies of gebruikt ontvangt u van ons een deel vergoeding van maximaal 25% van de tas terug gestort op de wijze zoals u ons heeft betaald.
  • Bij beschadigd ontvangt u van ons een vergoeding van 0% van de tas terug gestort.

 

-----------------------------------------------

Breng het pakketje naar een dichtstbijzijnde DHL parcel punt en stuur uw pakket retour naar.

DHL Parcelshop 'Dierenpension Marknesse' 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28
8316 PB  Marknesse

Dit is de goedkoopste en snelste manier van terug sturen

---------------------------------------

 

Of breng het pakketje (op eigen risico en kosten) naar een dichtstbijzijnde DPD PICK-UP  en stuur uw pakket retour naar

DPD PICK-UP 'Dierenpension Marknesse' 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28
8316 PB  Marknesse

--------------------------------------------------------

Of breng het pakketje (op eigen risico en kosten) naar een dichtstbijzijnde GLS Pakketshop en stuur uw pakket retour naar

GLS pakketshop 'Dierenpension Marknesse' 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28
8316 PB  Marknesse


Vermeld duidelijk uw order nr. en vergeet niet het retour formulier in het pakketje te doen. Het verzenden van retour pakketjes is voor eigen rekening en risico. Pakketten die retour gezonden worden via Pakje gemak kunnen niet door ons afgehaald worden. 

U kunt het pakket evt ook aanbieden via DHL FORYOU of DPD PICK-UP of GLS PAKKETSHOP en retour sturen naar de DHL parcel shop of DPD PICK-UP GLS PAKKETSHOP  'Dierenpension Marknesse'.  Marknesserweg 28, 8316 PB  Marknesse 

Informatie betreffende herroepingsrecht en retour recht bij Gavetas.nl

Herroepingsrecht,

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Alle artikelen (tenzij anders aangegeven bij het product) kunnen uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding geretourneerd worden of breng ons van de herroeping op de hoogte (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na de melding aan ons geretourneerd worden

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, verzoeken wij u ons retourformulier, wat bijgesloten is bij uw aankoop, volledig in te vullen en bij te sluiten bij uw retourzending. Tel: 085-7846963 op deze wijze stelt u ons op de hoogte van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hier het formulier voor herroeping elektronisch downloaden en printen via onze website. Zie ook de instructies op het retourformulier.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 


U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. 

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.”.NL L 304/84 Publicatieblad van de Europese Unie 22.11.2011.

A. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. 

B. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Retourneren is voor eigen rekening en risico.

C. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]