Verzilvering Cadeau kaarten

Cadeau kaarten verzilveren / gebruiken bij Gavetas.nl

U kunt bij ons, naast de regulieren betaal methodes, ook betalen met de volgende cadeau kaarten

  • Webshopgiftkaart  

Hoe kan ik mijn Webshop Giftcard gebruiken?
De Webshop Giftcard levert u eenvoudig in bij Gavetas.nl. U plaatst een bestelling in de winkel naar keuze op exact dezelfde manier hoe u dat normaal zou doen. Wanneer u gaat betalen, kiest u op de betaalpagina met betaalmethodes (zoals bijvoorbeeld iDEAL of creditcard) voor de betaalmethode Webshop Giftcard. U vult vervolgens de unieke 19-cijferige code van uw cadeaukaart in, samen met de bijbehorende 6-cijferige pincode (onder de grijze kraslaag achter op de giftcard) en de betaling wordt voltooid. Het bedrag wordt automatisch van uw Webshop Giftcard afgeschreven.

Mijn Aankoop is hoger dan de waarde van mijn Webshop Giftcard
Bent u van plan iets te kopen met een hogere waarde dan het tegoed op uw Webshop Giftcard? Geen probleem! U kiest als eerste betaalmethode de Webshop Giftcard en betaalt het restantbedrag met één van de andere aanwezige betaalmethodes die wij aanbieden.

Mijn Aankoop is lager dan de waarde van mijn Webshop Giftcard
Is de waarde van uw aankoop lager dan het tegoed op uw Webshop Giftcard, dan blijft het resterende tegoed gewoon op uw Webshop Giftcard staan. Deze kunt u later, maximaal een jaar na activering, bij een webshop van uw keuze besteden.  Kijk voor meer info en uitleg op deze pagina van Webshop Giftcard

Kan ik een artikel dat ik besteld en betaald heb met de giftcard nog retour sturen?

Ja, dit kan. Uiteraard dient u wel te retourneren binnen de geldende retourneringstermijn. Zorg wel dat u uw giftcard goed bewaard totdat u zeker weet dat uw bestelde artikel(en) in huis hebt en zeker weet dat u deze wilt behouden. Wij storten het besteed bedrag weer terug op uw cadeaukaart.

Klik hier om het saldo van uw Webshop Giftcard te controleren.

"Per 1 september 2020 is Het concept van Webshop Giftcard gewijzigd. Als u het saldo van uw kaart wilt gebruiken in onze shop moet u de kaart eerst omzetten naar een cadeaukaart van onze shop. Dit kunt u doen via deze link. Als de link niet werkt kopieer dan onderstaande in uw browser: https://www.webshopgiftcard.nl/webshops/gavetasnl  Succes!”

--------------------------------------------------------------

  • VVV Cadeaukaart

Wat is een VVV Cadeaukaart of Giftkaart?

Een VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de oude en vertrouwde papieren VVV Cadeaubon met de online only, VVV Giftcard.
Daarmee is de VVV Cadeaukaart dé cadeaukaart van Nederland die te besteden is bij het grootste aanbod winkels én webshops. Deze staan vermeld op de website vvv.cadeaukaart.nl.

Kan ik een deel van de aankoop betalen met een VVV Cadeaukaart?

Ja, dat kan. Het restantbedrag kunt u dan betalen met bijvoorbeeld iDeal.

Wat gebeurt er in het geval van een retour?

In het geval van een retour waarbij de VVV Cadeaukaart is gebruikt als (deel)betaling, zal het gebruikte saldo teruggestort worden op de cadeaukaart.

Klik hier om het saldo van uw vvv giftcard te controleren.

----------------------------------------------------

  • YourGift Card

Hoe werkt een YourGift Card?

U kunt via de saldochecker van de website Yourgift.nl het huidige saldo van de kaart zien. Bij de navigatiebutton ‘’waar te besteden’’ staan de deelnemende winkels en webshops vermeld. Een Yourgift Card is makkelijk in gebruik en met de magneetstrip kunt u bij de aangesloten winkels via de betaalterminal gemakkelijk betalen. Daarnaast kan ook op de webshop gavetas.nl betaald worden d.m.v. het kaartnummer en de internetcode die op de achterzijde van de kaart staat vermeld.

Kan ik een deel van de aankoop betalen met een YourGift Cart?

Ja, dat kan. Het restantbedrag kunt u dan betalen met bijvoorbeeld iDeal.

Wat gebeurt er in het geval van een retour?

In het geval van een retour waarbij de YourGift Card is gebruikt als (deel)betaling, zal het gebruikte saldo teruggestort worden op de cadeaukaart.

Klik hier om het saldo van uw Your Gift card te controleren.

-----------------------------------------------------

  • Fashioncheque

Heeft u een fashioncheque cadeau gekregen? Check dan eerst of uw fashioncheque al actief is met saldo op de Saldochecker

Kan ik een deel van de aankoop betalen met een Fashioncheque?

Ja, dat kan. Het restantbedrag kunt u dan betalen met bijvoorbeeld iDeal.

Wat gebeurt er in het geval van een retour?

In het geval van een retour waarbij de Fashioncheque is gebruikt als (deel)betaling, zal het gebruikte saldo niet teruggestort worden op de cadeaukaart, dit is helaas niet mogelijk bij Fashioncheque. u ontvangt van ons een tegoed bon in de vorm van een code.

Klik hier om het saldo van uw Faschion Cheque te controleren.

 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]