Algemene voorwaarden 'achteraf betalen'

Logo


Achteraf betalen via AfterPay

Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay

AfterPay voert voor Gavetas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Gavetas.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Klantenservice AfterPay consumenten
E-mail:     klantenservice@afterpay.nl
Telefoon:  0900-40 50 60 2

*Wanneer u gebruik wenst te maken van AfterPay zal Gavetas.nl geen servicekosten in rekening brengen.
*Wanneer u kiest voor Pakje gemnak via PostNL dan kunt u niet achteraf betalen met AfterPay. Dit is een keuze van AfterPay en niet van ons. 

Gavetas.nl 9,2 /10 - 2354 beoordelingen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »