Algemene voorwaarden 'achteraf betalen' via RIVERTY

         

Achteraf betalen via RIVERTY

AfterPay is per 4 okt 2022 Riverty

Met digitale acceptgiro of via de APP uw online bestelling betalen via Riverty 

Lees vooraf de algemene voorwaarden van RIVERTY

RIVERY Achteraf betalen (Nederland)
RIVERTY voert voor Gavetas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van RIVERTY. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. RIVERTY houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert RIVERTY een gegevenscontrole uit. RIVERTY hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met RIVERTY. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar RIVERTY.

RIVERTY Achteraf betalen (Nederland, via eenmalige machtiging)
RIVERTY voert voor Gavetas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je deze betaling via de AfterPay App of in de online omgeving MijnAfterPay kunt inzien. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert RIVERTY een gegevenscontrole uit. RIVERTY hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met RIVERTY. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar RIVERTY.

RIVERTY Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
RIVERTY voert voor Gavetas.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van RIVERTY. RIVERTY informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert RIVERTY een gegevenscontrole uit. RIVERTY hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met RIVERTY niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar RIVERTY.


Klantenservice RIVERTY consumenten
E-mail:    [email protected]

RIVERTY contact: Klik hier

Veel gestelde vragen RIVERTY

*Wanneer u gebruik wenst te maken van RIVERTY zal Gavetas.nl geen servicekosten in rekening brengen.
*Wanneer u kiest voor afleveren bij een DHL sservice point dan kunt u geen gebruik maken van achteraf betalen met Riverty. Dit is een keuze van Riverty en niet van ons. 

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
[email protected]