affiliates


Affiliate Programma
 
Via het affiliateprogramma van Gavetas.nl heb je de mogelijkheid om onze producten aan te bieden en extra inkomen te genereren door kliks of sales via jouw blog of website naar de onze te laten "tracken".  

Verdien geld met je website 
Elke bezoeker die via de link op jouw website de onze bezoekt en vervolgens een betselling plaatst, levert je commisie op. Er zit geen limiet aan het bedrag dat je kan verdienen, omdat wij een percentage van de sale vergoeden. Hoe meer bezoekers via jouw site een bestelling bij Gavetas.nl plaatsen, hoe meer je verdient.  

Hoe werkt het? 
Als affiliate neem je in je website een banner of tekstlink op naar Gavetas.nl. Op die manier biedt je de bezoekers van jouw site de mogelijkheid om producten te bestellen op onze site. Door op een banner of een hyperlink te klikken, komt de bezoeker op Gavetas.nl terecht.     

Verschillende affiliate mogelijkheden  
Gavetas.nl heeft diverse mogelijkheden om jou te ondersteunen bij het opzetten van het affiliate programma. Met de datafeed kun je alle data ophalen die je kunt gebruiken op je site. Denk hierbij aan teksten, plaatjes, aanbiedingen en de best lopende producten. Verder kun je gebruik maken van een van onze banners welke in diverse formaten beschikbaar zijn op de site van TradeTracker.com

Affiliate netwerken 
Gavetas.nl werkt samen met het affiliate netwerk van TradeTracker .  

Affiliate worden van Gavetas.nl
Ben je nog geen affiliate bij het netwerk van TradeTracker, klik dan op de volgende link om je direct aan te melden! Dit registratieformulier bevat een uniek ID-nummer waarbij het voor TradeTracker duidelijk is dat je je wilt aanmelden voor ons programma.

Onze voordelen voor affiliates:

  • Goed converterende website
  • Een uitgebreide productfeed incl duidelijke foto's
  • Snelle acceptatie en uitbetaling (meestal binnen 18 dagen)
  • Bannermateriaal beschikbaar in diverse formaten
  • Goed presterende affiliates worden extra beloond

Waneer u twijfelt over een eventuele samenwerking, lees dan de onderstaande beoordeling van Tom van Oijen (accountmanager bij Imbull) over onze samenwerking met Kortingscode.nl

"Als accountmanager van de grootste kortingscode site van Nederland kan ik zeggen dat wij een zeer goede ervaring hebben met het partnerprogramma van Gavetas.nl. Door het directe contact, het snelle schakelen en de vele acties die wij voor hen mogen communiceren kunnen wij onze bezoekers altijd een mooie korting aanbieden uit hun brede assortiment. Mede door dit enorme aanbod is Gavetas.nl echt een toegevoegde waarde voor onze site Kortingscode.nl"

Tom van Oijen - Accountmanager Imbull

---------------------------------------------

“Wij zijn met onze kortingssite Acties.nl al geruime tijd actief als affiliate van het Gavetas.nl partnerprogramma en zijn hierover zeer te spreken. Er worden frequent acties naar ons gecommuniceerd, waardoor wij onze bezoekers altijd een actueel overzicht kunnen tonen van de beste kortingen die er beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt Gavetas.nl ervoor dat sales snel gekeurd worden, waardoor wij de samenwerking als zeer prettig ervaren.”

Vince Vranke - accountmanager Actie.nl 

 

Gavetas.nl 9,2 /10 - 3075 beoordelingen

Gavetas.nl
Marknesserweg 28 8316 PB Marknesse
0857846963
vraag@gavetas.nl